ONTMOET DE BEWONERS

High Lane is een plek waar allerlei jongeren van 18 tot 45 jaar samen wonen. Bewoners mét en zonder begeleiding wonen en leven met elkaar. Samen creëren zij een hechte woongemeenschap en zijn zij elkaars ‘goede buur.’  Waar de een activiteiten organiseert en de ander daar graag aan deelneemt. Waar de een iedere dag gaat werken en de ander zorg krijgt. Een hechte community waar je samen koffie drinkt in de ontmoetingsruimte, lekker in de tuin of het park picknickt, wandelt of lekker kletst.

MARISKA

Wonen midden in je bruisende leven. Hoe mooi is dat?! Mariska wil geen auto en heeft die ook helemaal niet nodig. Werk, vrienden, winkels en uitgaan: ze komt er allemaal lopend, fietsend of met de deelscooter. Een deel van de week woont haar dochter bij haar. Ook die is vanaf High Lane zo op school.

HET GAME PLEKJE VAN BRAM

Net op jezelf wonen, een mooie eerste stap naar zelfstandigheid. Hier heeft Bram zijn eigen fijne plek. Waar hij straks werk vindt, maakt vanaf deze centrale plaats niet veel uit: het station ligt om de hoek. Hij gamet graag en heeft een fijn digitaal netwerk. En straks ontmoet hij in High Lane vast nieuwe mensen om ook gezellig mee het park in te gaan, bijvoorbeeld om te skaten.

Jill in de tuin meteen kopje thee

JILL

Jill heeft een rustig leven nu ze door omstandigheden niet meer kan werken. Ze kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ze is graag buiten en houdt van plantjes om zich heen. Ze vindt het wel fijn om zo nu en dan eens een praatje te maken met medebewoners of een keer samen te eten.

AMIR

Is er wat te doen, dan is Amir erbij. Als sportinstructeur is hij vaak buiten te vinden. Ook in zijn vrije tijd is hij veel buiten de deur om zelf te sporten en zijn vrienden te ontmoeten. Hij organiseert ook graag activiteiten voor de andere bewoners van High Lane. Of dat nu een borrel of BBQ is of een sport-groepsles.

Jill in de tuin meteen kopje thee

ROY

Roy is erg betrokken bij de wereld om hem heen. Andere mensen helpen of opkomen voor het milieu, daar gaat zijn hart sneller van kloppen. Als sociaal begeleider legt hij makkelijk contact met mensen. Natuurlijk ook in zijn woonomgeving. Buren kunnen op hem rekenen voor een helpende hand, een gezellig praatje of een sfeervol gitaarmuziekje

CHARI

Voor Chari is High Lane een prachtige plek om te wonen. Ze is regelmatig op pad met vriendinnen en heeft een actief verenigingsleven. Maar thuis is ook haar knusse basis. Ze kookt graag voor haar vrienden. Ook haar vriend met zijn dochter komt regelmatig bij haar langs. Ze is dol op kinderen. Op termijn gaan ze misschien wel samenwonen en stromen ze door naar een groter huis. Ook voor een jong gezin is het fijn wonen in hartje Tilburg.

Jill in de tuin meteen kopje thee

EEN SPORTIEVE MIDDAG MET ROY EN BRAM

High Lane wordt langs het spoor gebouwd, tegenover het Spoorpark. Hoe fijn is dat? Voor een wandeling, een rondje joggen, skaten, picknicken of een kopje koffie op terras.

JILL EN CHARI ONTMOETEN ELKAAR

Jill en Chari spreken wel eens af. Chari is dol op koken en vindt het gezellig als er af en toe eens iemand komt eten. Jill vindt het fijn om bij Chari op bezoek te zijn en dicht bij huis wat contacten te hebben.
De ontmoetingsruimte in High Lane is ook een mooie plek om bijvoorbeeld samen te eten. 

MARISKA EN AMIR BEKIJKEN HIGH LANE

Mariska en Amir zouden graag in High Lane wonen. Op welke verdieping zie jij jezelf wonen? Ben je al ingeschreven op www.woninginzicht.nl?