Ontmoet de bewoners van High Lane

Jill heeft een rustig leven nu ze door omstandigheden niet meer kan werken. Ze kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ze is graag buiten en houdt van plantjes om zich heen. Ze vindt het wel fijn om zo nu en dan eens een praatje te maken met medebewoners of een keer samen te eten.

Roy is erg betrokken bij de wereld om hem heen. Andere mensen helpen of opkomen voor het milieu, daar gaat zijn hart sneller van kloppen. Als sociaal begeleider legt hij makkelijk contact met mensen. Natuurlijk ook in zijn woonomgeving. Buren kunnen op hem rekenen voor een helpende hand, een gezellig praatje of een sfeervol gitaarmuziekje in het park.

Wonen midden in je bruisende leven. Hoe mooi is dat?! Mariska wil geen auto en heeft die ook helemaal niet nodig. Werk, vrienden, winkels en uitgaan: ze komt er allemaal lopend, fietsend of met de deelscooter. Een deel van de week wonen haar kinderen bij haar. Ook die zijn vanaf High Lane zo op school.

 

Het game plekje van BRAM

 

Net op jezelf wonen, een mooie eerste stap naar zelfstandigheid. Hier heeft Bram zijn eigen fijne plek. Waar hij straks werk vindt, maakt vanaf deze centrale plaats niet veel uit: het station ligt om de hoek. Hij gamet graag en heeft een fijn digitaal netwerk. En straks ontmoet hij in High Lane vast nieuwe mensen om ook gezellig mee het park in te gaan, bijvoorbeeld om te skaten.

Is er wat te doen, dan is Amir erbij. Als sportinstructeur is hij vaak buiten te vinden. Ook in zijn vrije tijd is hij veel buiten de deur om zelf te sporten en zijn vrienden te ontmoeten. Hij organiseert ook graag activiteiten voor de andere bewoners van High Lane. Of dat nu een borrel of BBQ is of een sport-groepsles.

Voor Chari is High Lane een prachtige plek om te wonen. Ze is regelmatig op pad met vriendinnen of en heeft een actief verengingsleven. Maar thuis is ook haar knusse basis. Ze kookt graag voor haar vrienden. Ook haar vriend met zijn dochter komt regelmatig bij haar langs. Ze is dol op kinderen. Op termijn trekken ze misschien bij Chari in. Ook voor een jong gezin is het fijn wonen in hartje Tilburg.

Roy  en Bram maken er een sportieve middag van in het Spoorpark

 

High Lane wordt langs het spoor gebouwd, tegenover het Spoorpark. Hoe fijn is dat? Voor een wandeling, een rondje joggen, skaten, picknicken of een kopje koffie op terras.

Jill en Chari ontmoeten elkaar zo nu en dan

 

Jill en Chari spreken wel eens af. Chari is dol op koken en vindt het gezellig als er af en toe eens iemand komt eten. 
Jill vindt het fijn om bij Chari op bezoek te zijn en dicht bij huis wat contacten te hebben.

Mariska en  Amir  bekijken High Lane vanuit het Spoorpark

Mariska en Amir zouden graag in High Lane wonen. Op welke verdieping zie jij jezelf wonen? Ben je al ingeschreven op www.woninginzicht.nl?

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?